Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: ΠΟΣΕ ΚΕΠ - ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΜΕ

ΠΟΣΕ ΚΕΠ - ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΜΕ 24/05/2013 08:10 #267

  • ΛΙΑΝΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
  • Το Άβαταρ του/της ΛΙΑΝΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
  • Offline
Π.Ο.Σ.Ε. Κ.Ε.Π.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ .
Αθήνα: 23/05/2013
Προς : 1) Δ.Σ. ΟΛΜΕ

Πληροφορίες:
Βώνος Κωνσταντίνος
Πρόεδρος
Κ.6973242014 F. 2132027914
Λιανός Θανάσης
Αντιπρόεδρος
Κ.6936659821
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.posekep.grΗ Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Εργαζομένων στα Κ.Ε.Π. ( Π.Ο.Σ.Ε. Κ.Ε.Π.) , κατόπιν συνεδριάσεως του διοικητικού συμβουλίου της και σε ένδειξη αλληλεγγύης και συμπαράστασης στον επιστρατευμένο κλάδο των καθηγητών μέσης εκπαίδευσης, αλλά και σε όποιον άλλο κλάδο εργαζομένων τελεί υπό επιστράτευση ή θα αντιμετωπίσει το ίδιο στο μέλλον, καταθέτει την παρακάτω πρόταση εναλλακτικής κινητοποίησης ή αν ήδη υπάρχει σαν ιδέα υπό σκέψη την ενισχύει .

Σεβόμενοι πάντα τις αποφάσεις των διοικήσεων όλων των συνδικαλιστικών φορέων και χωρίς καμιά πρόθεση να εκληφθεί η παρακάτω πρόταση ως παρέμβαση ή ως υπόδειξη .
Προτείνουμε , κάθε κλάδος που τελεί υπό επιστράτευση ή θα επιστρατευτεί στο μέλλον, οι επιστρατευμένοι συνάδελφοι ως ένδειξη διαμαρτυρίας, να υιοθετήσουν μέρος της στρατιωτικής ενδυμασίας κατά τις ώρες εργασίας και παραμονής στην υπηρεσία τους.

Απαραίτητη προϋπόθεση για το παραπάνω, καθώς και για το χρονικό διάστημα που θα εφαρμόζεται, ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες της υπηρεσίας, να το αποφασίζει επίσημα ο συνδικαλιστικός φορέας του κλάδου.

Θεωρούμε ότι με αυτόν τον εναλλακτικό τρόπο θα αποτυπωθεί σε δραματική πιστότητα και σε πλήρη έκταση η εικόνα της σύγχρονης πραγματικότητας που βιώνουν οι εργαζόμενοι στη Χώρα .

Επίσης σημαντικό είναι, ότι θα γίνει ορατή δια γυμνού οφθαλμού σε όλους τους πολίτες , η τυχόν επέκταση του μέτρου της επιστράτευσης στον πληθυσμό και θα υπάρξει και το ανάλογο κοινωνικοπολιτικό κόστος για τους υπευθύνους του μέτρου .
ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ Π.Ο.Σ.Ε. Κ.Ε.Π.
Τελευταία διόρθωση: 24/05/2013 08:10 από ΛΙΑΝΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
Συντονιστές: ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ